Baksmällan 3

Morgonen startade minst sagt intressant! En timme senare sitter jag fortfarande här och skrattar för mig själv. Helt plötsligt befinner jag mig i Baksmällan 3. Jag ska ge dig en kort summering av vad som hänt. Jag har en vän från Italien på besök som sov i mitt sovrum. Min inneboende Sanna hade en vän från London här som sov i hennes rum. Själv sov jag på en madrass i Lukas rum.

I lördags morse vaknade Lukas kl 06:30 och väckte mig för att han ville spela wii ( han fick det i fredags ). Därför sade jag till honom igårkväll att ”Lukas, imorgon får du inte väcka mig om du vaknar utan ta fram en målarbok eller sätt på tv:n om du vaknar så tidigt” (Jag vet jag är en heeemsk mamma ;-)

Jag hade påminnt Giovanni om den svenska sommartiden innan jag själv gick och lade mig igår så att han inte skulle missa planet tillbaka till Italien som avgick 11:55.

När jag vaknade och kom ut i vardagsrummet ligger en ung kille på soffan. OK, tänkte jag för mig själv… Är det en vän till Giovanni eller Sanna? Kände att jag blev grymt irriterad då jag tycker det är respektlöst att ta hem någon utan att fråga mig om det är OK.

Klockan är 10:30. Alla sover fortfarande. Jag går in och väcker Giovanni och det blir minst sagt lite kaos. Jag frågar Giovanni om det är hans vän som ligger på soffan. ”Nej, jag trodde att det var en vän till dig.”

Herregud hur dealar man med att det ligger en främmande man på sin soffa? Jag väcker killen och klämmer fram… ”Ehhh, Du har nog gått fel…”

När han vaknar känner jag igen honom. Killen får panik och frågar var han är. Han är helt borta. Han reser sig upp och har bara kalsonger på sig. Ha ha! Jag dööör! Vad är detta?

Det visar sig att det är grannen på vån 5 (dvs under mig). Varför han ligger på min soffa och saknar sina kläder är oklart. Vi letar igenom lägenheten men hittar inte kläderna :-) Snacka om karatefylla!
Dock har han öppnat alla sovrumsdörrar och även gått in i mitt sovrum och hämtat mitt överkast som han tog med sig till soffan. Så helt borta var han ju ändå inte ;-)

Han sticker utan kläder och jag har nog aldrig sett någon skämmas så mycket :-)

Stackars Lukas hade vaknat och gått upp i vardagsrummet men väluppfostrade som han är ville han inte väcka personen i fråga genom att sätta på TV:n utan hade gått in i sitt sovrum igen – och lyckats somna om :-)

I tumultet packar Giovanni ihop sina saker och beställer en taxi till flyget. Jag hoppas att han inte missar det! Dagens läxa blir att i fortsättningen låsa dörren.

Oväntat besök i min soffa :-)

1 tanke på “Baksmällan 3

  1. oooh vilket härligt kapitel att läsa!!! =)) Direkt ur livet,sånt som går att se på film typ!!! Hi hi…oj så många skratt och flabb ni säkert kommer och säkert redan haft :DDD !!! Och stackars kille..TACK.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s