När arbetsdagen blir något alldeles extra!

Wow! Vilken härlig avslutning jag fick på jobbet idag. Precis innan jag skulle gå hem så kom en kvinna in på mitt kontor och ville diskutera sitt medlemskap. När jag slog upp hennes namn sade jag i en skämtsamt ton ”Wow – du har samma namn som en känd författare. Eller det kanske är du?” Gissa om min förvåning när det visade sig vara hon! Detta är en kvinna som skrivit mycket böcker inom organisation och ledarskap och det finns inte en student som inte känner till hennes litteratur.

Hon tog sig tid och satte sig ner och vi pratade en lång stund. Jag fick förmånen att prata om ledarskap, teorier, grupppsykologi och konflikthantering med henne och dessutom tränar hon hos mig! Det kändes väldigt kul! Jag hoppas på mer intressanta och givande samtal framöver.

Ibland blir arbetsdagen något alldeles extra. Idag var en sådan dag!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s