Rice and curry

Har precis kommit hem efter ett smaskigt restaurangbesök och njutit av en Chicken Tikka Masala och garlic naan bröd tillsammans med Lukas. Jag älskar Indien och allt som har med Indien att göra. Då Filip inte verkar vara så lätt att övertala om att det är just dit vi ska åka så får jag fortsätta att drömma..

Just nu är Indiska det längsta jag verkar komma till ;-) I sommar blir det nog en sista-minuten-resa i hopp med en längre resa i november tillsammans med Filip. Projekt övertalning pågår om att åka till något varmt och skitigt land :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s