Släpp fångarna loss … det är vår!

Vilket underbart väder vi haft de sista dagarna! 10 grader och soool gör ju vem som helst lycklig. Jag är en soljunkie! Jag kan inte hjälpa det men jag känner mig faktiskt lyckligare när solen skiner. Jag har haft förmånen att resa mycket och igår drömde jag mig tillbaka till fantastiska Hawaii där jag bodde i ett par månader. Vem blir inte lycklig av att stiga upp på morgonen och ha den här utsikten?

1 tanke på “Släpp fångarna loss … det är vår!

  1. Jag är också en sol dyrkare!! Helt magiska bilder du delar med dig.För ett år sen åkte till Bali på egen hand.Var där i tre veckor-mkt vackra ställen med hav och himmel.Hälsade på min dotter och hennes kompis som var där på semester,från Australien;) Jag har en vision,längtan och dröm…att åka på två veckors solsemester då jag minskat åtminstone 10kg i vikt.Hoppas på att bli bjuden på en sån resa <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s