Realistiska mål

Uppgift 12. Sätt ett realistiskt mål

Jag vill att allt ska hända NU. Nu vill jag vara vältränad och komma i mina favoritjeans. Många gånger sätter jag kanske lite orealistiska mål, tex att träna 4 ggr veckan. Resultatet blir att snart känner att jag inte klarar av det och jag känner mig misslyckad. Då det ligger i vår natur att inte vilja misslyckas är det enklare att strunta i det… Viktigt är därför att sätta realistiska mål.

Mina realistiska mål är:

  • att sitta ned vid varje måltid och äta långsamt
  • att ha med mig lunchlådor till jobbet så jag har koll på vad jag stoppar i mig
  • att läsa mina peppkort
  • att träna 2 ggr/veckan på SATS och TRX träning hemma 2 ggr/veckan.
  • att alltid äta frukost, äta oftare och mindre portioner. Skippa godis på vardagar och unna mig en ätardag/veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s