Det är aldrig för sent!

Satt och pratade med en kollega igår angående träning och varför jag tränar … Det gav mig en hel del intressanta tankar…

Träning handlar så mycket mer än att bara vara vacker för en trevlig bieffekt är att när du mår bra så blir du faktiskt vackrare. För vad är vackrast? Den som är glad eller sur? Den som är pigg eller den som är trött? Den som är stressad eller harmonisk?

Det som är så härligt är att det faktiskt aldrig är för sent att börja! Om jag börjar med att x idag (tex träna), kommer jag då att vara närmare mitt mål imorgon?

Självklart JA! Då är det bara att sätta igång och ta ett litet steg i rätt riktning. Svåraste är nog oftast att komma igång och själv gömmer jag mig bakom argument som att jag inte hinner eller andra dumheter.

Nunnan Madonna Buder började träna som 48-åring. Vid en ålder av 55 år deltog hon i sin första Iron Man (3,9 km simning, 180 km cykling & så springer man ett marathon som avslutning på 42 km) Efter detta lopp har hon genomfört ytterligare 35 Iron mans och ca 300 andra triathlon lopp. Som 79-åring klarade hon av en Iron Man på 16 tim 30 sek. Sådan här historier får i alla fall mig att tända till! Imponerande!

De lyckligaste människorna är inte de som har allt, utan de som gör allt av vad de har.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s