Det går bra nu…

Fettisdagen är här! Jag fullkomligt ÄLSKAR semlor men då jag nu försöker att tighta till mig lite inför sommaren tog jag bara 1/2 på jobbfikat idag. Mycket bra! :-)

Vaknade imorse och provade mitt nya TRX band som jag köpt hem. Sjuukt nöjd med att ha ett hemma för då kan jag träna när jag vill ( det är svårt att komma iväg till gymmet när jag har Lukas ) Dock blev det ett väldigt kort pass eftersom jag fortfarande känner mig dålig efter veckans förkylning.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s