Workout in progress

Måndag – härligt att vara tillbaka på jobbet efter en vecka sicko hemma. Har varit en intensiv arbetsdag och det händer mycket förändringar just nu. Längtar till att komma till ett läge där det blir lite mer stabilt…

Jag har halkat efter med träningen rejält men det råder jag bot på med mitt nyinskaffade TRX band. Världens roligaste träningsform som jag kan göra hemma – dessutom är det sjuukt jobbigt. No excuses! Så fort jag känner mig 100 ska jag se till att köra mina träningspass hemma. Perfekt!

Till bandet kommer det med ett dörrfäste. Jag gillar den lilla lappen som varnar om att knacka innan ”Workout in progress”. Jag vill ju inte spräcka skallen genom att någon öppnar dörren :-)

Maten idag har fungerat klockrent. Jag har följt mina intag som planerat och imorgon är en ny dag! Mot beach 2012 :-)

Uppgift 8. Skriv upp allt jag äter

  • Det stärker min motivation. Jag visar för mig själv att jag tar detta på allvar och det ger mig även möjlighet att berömma mig själv när jag följer min plan.
  • Det hjälper mig att bygga mitt självförtroende. Jag märker att jag verkligen klarar av att följa min plan och ta ansvar.
  • Det hjälper mig att känna igen och lösa mina problem. Jag har lättare för att se mina beteenden och ätmönster och kan på så sätt lättare hitta andra vägar att förändra och lösa dem på.

1 tanke på “Workout in progress

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s