Swischhhh!

Den här helgen försvann i ett nafs. Nu är det söndag och jag har knappt varit utanför dörren. Då jag inte känt mig 100 har jag tagit det väldigt lugnt. I fredags hade jag och Lukas myskväll och igår kollade jag på Mello med Filip & Rasmus.  Helgen har helt enkelt passerat utan särskilt mycket att hetsa upp sig för. Jo, bilen är såld och det är en skön känsla. Då jag inte använt den på ett år står den bara och kostar pengar. Det var både en befriande men sorglig känsla att göra sig av med den, men jag kan ju inte hålla fast i prylar jag inte längre använder… så Bye, bye!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s