Sitt ner när du äter!

Dagen har varit kanon och jag är nöjd! En vän kom förbi jobbet med goda vaniljbullar från Le Pain Francais (mums) men jag hade karaktär och tackade nej :-) Jag ÄLSKAR bullar så jag känner mig nöjd att jag inte smaskade i mig dem.

Uppgift 3 är att bestämma mig för att alltid sitta ner när jag äter, även om det bara är något litet. Det gör att jag blir mer medveten om vad jag stoppar i mig.

Från början tänkte jag att detta inte gäller mig, jag sitter ju alltid ner när jag äter MEN det gör jag faktiskt inte. Ibland tar jag en frukt, en proteinshake, smörgås stående i köket eller personalrummet. Värdelöst! Så from nu … SITT FINT!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s