Saboterande tankar

Veckans uppgift är att bli medveten om mina saboterande tankar. Jag har kommit på mig själv att jag går runt med en del sådana tankar… Det kan låta så här (kopplat till mitt försök att komma i bättre form nu)

Jag vill gå ner snabbt! Jag toktränar och kör på bara proteiner första veckan för att få snabba resultat.

Anti sabotage tänk: Jag har varit slapp med träningen och kosten länge. Denna gången vill jag göra det rätt och for life! Jag vill att det ska fungera på lång sikt och därför väljer jag att inte hoppa över frukosten och äta oftare istället. Detta kommer att ge resultat även om det tar lite längre tid.

Jag känner mig stressad av att äta frukost på morgonen. Dessutom är jag ändå inte hungrig.

Anti sabotage tänk: Jag planerar och går upp tidigare så blir det enklare för mig att äta frukost. Även om jag inte är hungrig kommer jag äta, då detta är en viktig start på dagen!

Jag hoppar träningen idag. Jag kan köra imorgon istället!

Anti sabotage tänk: Jag planerar för min träning. Istället för att göra som jag brukar ( träna flitigt 4-5 ggr/ veckan i början och sedan så skiter det sig) tänker jag bara boka in 2 träningspass i veckan. Veckan har 168 timmar så 2 timmar kan jag lätt planera in och avsätta för träning. 2 ggr i veckan är ett löfte jag kan hålla vecka efter vecka – hela året!

1 tanke på “Saboterande tankar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s