12 dagar VAB

Varit hemma och vabbat med Lukas – sista dagen nu på den här vattkoppshistorien och imorgon ska han ÄNTLIGEN få gå till skolan. Gissa om han längtar? Idag har vi roat oss med besök på Sjöfartsmuséet samt gjort hemmagjord pizza :-)

Längtar till jobbet imorgon och det ska bli skönt att vara på plats och få rutin igen på tillvaron. Även om det varit lite turbulent och en del jobbiga beslut har fattats så får jag mycket energi där! Jag känner mig så sjukt tacksam att ha ett jobb som är så utvecklande och stimulerande.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s