Peppkort

Måndag morgon och jag är fortfarande hemma med Lukas i vattenkoppor. Helgen har varit härlig och jag ( läs Filip ) har äntligen lyckats att laga min dator, så nu vet jag hur man byter en hårddisk :-) Kan tyckas som lyxproblem men guud vad skönt att ha en dator som funkar och inte dör hela tiden.

Det är även första kursveckan på ”Tänk Dig Smal” som coach Ulrika håller i. En kurs där vi jobbar enligt KBT (kognitiv beteende terapi) dvs med våra tankar kring mat. För min egen del vill jag minska mitt sockerintag och äta mer regelbundet. Första uppgiften är att skriva peppkort varför man vill gå ned i vikt och ändra sin kost.

Jag vill ändra min kost för att:

  • jag vill komma i mina gamla jeans
  • jag vill ha balans i livet
  • jag gillar att sätta mål och klara av dem
  • jag vill vara mer hälsosam
  • jag kommer att att orka mer och få bättre resultat på träningen
  • jag kommer att bli piggare

2 tankar på “Peppkort

  1. Så snygga de är och INSPIRERANDE! Jättefint och jag är övertygad om att du kommer att få jättegod nytta av dem. Tack för att du delar med dig. Jag lägger till en länk till din blogg på ”Tänk Dig Smal-bloggen” så att alla lättare kan hitta till dig. Jag hoppas att du tycker att det är ok. Hojta till annars.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s