Har du varit ute och rest?

Ja, då har jag äntligen kommit till skott med att sälja min bil. Jag använder den aldrig och just nu står den ju bara och tappar värde. Den har bara stått inomhus i ett garage i ca 1 år :-( Nu håller jag på och fixar i ordning den för försäljning och bytte idag (läs Filip) till vinterdäck. Under tiden vi håller på kommer mannen som har parkeringsplatsen bredvid mig och frågar ” Jaha, du har varit ute och rest?” Ehe, nej inte direkt.. Pinsamt!

Men med tanke på hur smutsig den var av allt garagedamm förstår jag att han trodde det. Men nytvättad och servad så är den som ny igen. På söndag är det dags för besiktning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s