Jag tänker mig smal.

Jag är inte alls nöjd just nu. Jag kommer fortfarande inte i mina smaljeans :-( Jag vet EXAKT vad jag behöver göra för att gå ner mina extra kilon men det händer liksom inte. I mitt fall handlar det om att jag är en känsloätare ( det kan ta sig i uttryck som att jag hoppar över frukost eller lunch om jag har mycket att göra på jobbet).

Jag jobbar med friskvård och hälsa så det känns liksom inte så bra för mig när jag slarvar med mitt ätande. Därför behöver jag lära mig uppmärksamma mina tankar och ha bättre rutiner kring mitt ätande. Inte bara för att komma i mina jeans men också för att bli piggare och må bättre. Det är ju helt omöjligt att hålla energin uppe hela dagen om man slarvar med maten. Jag ska därför hänga på distanskursen ”Tänk dig smal” med Ulrika Gabriel som är coach och inspiratör. Ska bli väldigt intressant att få ta del av hennes tankar och det blir lite extra kul och motiverande att köra programmet under 12 veckor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s