Datorhaveri.

Min dator har kraschat. Nu hoppas jag bara kunna rädda alla foton på Lukas. Jag har nämligen inte framkallat en enda bild men som tur är har jag lite bilder på bloggen.. Det är surt ur flera synvinklar eftersom jag nu också måste köpa en ny dator :-(

Förra gången jag köpte dator fläskade jag på ganska saftigt men denna gången kommer jag köpa en enklare modell. Det är ju en förbrukningsvara så skiten går ju ändå sönder. Men i mina drömmar köper jag en MacBook Air ( mest för att den är så himla snygg )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s