Våga sikta högt 2012

Snart är vi där :-) Nytt år. Igen. Tiden går så fasligt fort.

Jag älskar det där med nytt år. Nystart. Nytt år – nya möjligheter ( vad dumt … för egentligen kan man ju börja om när som helst) Men det känns bra att börja på ett helt nytt fräscht år som jag kan fylla med det jag vill.

I år ska jag sikta högt. Tokhögt faktiskt!

Jag har gjort min egen lilla drömbok som får agera vägledning och målbild för 2012, där jag skriver och klistrar in bilder. Det blir mycket bilder på resor, men också andra roliga saker som jag ska göra under året, tex några utbildningar och kurser som jag ska gå.

Vad drömmer du om 2012?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s